roxana-petrus

Roxana Petruș

1) Short CV – Studii / Experiența profesională relevantă în materie de psihoterapie / consiliere vocațională

  • Masteratul de Psihologie Clinică, Consiliere Psihologică şi Psihoterapie, Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca.
  • Psihoterapeut în cadrul Societății Civile Profesionale Niculescu & Dinu
  • Traininguri pentru copiii institutionalizați și personalul calificat de la casele de tip familial din Sighetul Marmației, axate pe dezvoltarea emoțională, comportamentală și educațională
  • Practică clinică pe parcursul programului de masterat cu persoanele diagonsticate cu diabet la Policlinica Moților, Cluj Napoca și cu persoanele diagnosticate cu cancer la Institutul Oncologic Cluj-Napoca

2) Care sunt realizările profesionale cu care vă mândriți cel mai mult în aria de psihoterapie / consiliere în carieră?

Consider că interacțiunea cu fiecare client, la nivel individual, de cuplu, familie sau grup este o realizare, atâta timp cât avem același scop înspre care țintim împreună și depunem efort pentru a-l atinge.

3) Ce vă motivează cel mai mult în profesia de terapeut / consilier?

Dorința continuă de a cunoaște oamenii și poveștile lor și de a le fi alături în demersuri uneori extrem de dificile spre o calitate a vieții mai crescută.

4) Mentionați o frază sau un motto care vă reprezintă ca profesionist.

”Gândurile raționale ne aduc mai aproape de rezultatele pe care ni le dorim în lumea reală.”— Albert Ellis

5) Cum răspundeți la întrebarea unui potential client: De ce să vă aleg să fiți psihoterapeutul / consilierul meu?

Nu consider că există un singur psihoterapeut potrivit pentru fiecare client. Mai ales luând în considerare nevoile diferite ale oamenilor în etapele diferite ale vieților lor. Ce îi îndemn însă pe oameni este să dea o șansă psihoterapiei/consilierii cu promisiunea ca eu voi fi acolo să fac tot ce ține de mine să îi ghidez în lupta grea pe care ei o duc.

Date de contact: 

roxana.petrus@psihosolutii.ro

0757 381 077

http://www.gandestesanatos.ro

http://www.psihosolutii.ro